torsdag 29 december 2011

Gunghäst

Jag skulle verkligen vilja ha en gunghäst. Dom är så vackra. Ut på loppisar och leta 

Sitter här i soffan med min nya kopp. Gul med lilla MY på som hänger i en gardin. 
Borde sova men går inte. Har så mycket tankar som snurrar i huvudet. 
Så ska ge mig ut i blåsten med Tora en stund och hoppas på att slippa alla onda tankar. 

HURRA för Gunghästar  

onsdag 28 december 2011

Jag har nog de mysigaste fönstret i hela varberg :) älskar mina nya ljus-stakar jag köpte i kungsbacka igår.
Annars känns livet mest som en visen ros. Ibland får man reda på saker som man kunde varit utan.
Men va gör de om hundra år. Nu ska jag gå och slicka mina sår bredvid gunghästen i soffan.

KRAM på alla vackra blommor

lördag 24 december 2011

jul jul


Julafton vaknade upp i Lund nere hos pappa. Men nu längtar jag hem och lägga mig i min säng och mysa vid tven. Det är nämligen inte det lättaste och sova bredvid en arg Elaine. Hon är roligare när hon är glad men hon längtar nog lite hem hon med. Igår lilljulafton fick jag ett svart strykjärn av pappa och Lisbeth och en vit liten kanin (ej levande) av Elaine. Imorgon bär det av till horred och till bästatse stora syrran <3

Jul Jul på alla små tomtar där ute      

lördag 17 december 2011

Hallon

Sitter på jobbet och dricker Bränhults hallon dricka gott gott. Idag hade jag verkligen ingen lust alls och gå å jobba. Börjar bli lite mycket med att jobba helg nu. Så ska bli skönt att få va ledig över jul :) Även att jag inte riktigt har råd. Hatar verkligen att ha de så, känna att man alltid måste jaga efter pengar. Men jag håller alla tummar och tår för att jag kommer in på starta eget utbildningen. Så jag kan få starta min lilla affär någon gång. Nu ska jag jobba dom sista timmarna innan jag få åka hem och hoppa i min goa säng MYS 

onsdag 14 december 2011

BARN

Barn hit och barn ditt folk gör inget annat än ska ha BARN om dom inte redan har barn. Själv tänkte jag skaffa mig en katt <3

Igår va jag hos monika de va mys med glögg och hennes busiga katt. Och själv klart massa tjej prat. Det är inte så ofta man träffar någon man klickar med så där PANG. Men hon verkar verkligen vara hel skön.

Idag har maria varit här och druckit kaffe och kollat på när jag gjorde smak-lösa köttbullar, men med mycket gräddsås vart de okej och äta :)

Snart bär det iväg till jobbet ska bli skönt och få jobba. Kan ju ändå inte sova på nätterna så då kan jag ju lika gärna va på jobbet.

Nu ska lillan fixa håret innan jobbet hej hopp

fredag 9 december 2011

Börja om

Börja om kan vara rätt skönt ibland. Svårt och tycka om någon som inte tycker om en som man är. Det är svårt när man inte riktigt vet vad man gjort som liksom inte va bra. Förvirrad liten sofie. Det som man inte kan få vill man ha och tvärrt om. Vill helst bara säga hej då men kan liksom inte.
Så det kanske är dags och börja om. Börja nått helt nytt strunta i allt som heter känslor och killar.

Kanske flytta längre upp i vårt av långa land till ett grönt "litet" hus med vita knutar, tre meter till tak och stora ljusa fönster, breda gamla lister och  spegel dörrar. Stor sal och lite rum huller om buller men med stort kök. Små fönster vid golvet på övervåningen och tak ända upp till nok. Kaklade kakelungnra i olika vackra färger. Jag hoppas att en dag få hitta mitt hem.

Nu ska jag å min jobba kompis åka till Therese och köpa chips :) synda lite  

onsdag 7 december 2011

mörker

HATAR JULEN finns de nått värre.. BLÄ jag vill bara försvinna ner under marken. Hur man än vrider och vänder på sig så gör man något fel, någon som blir ledsen besviken mm..

Julen ska ju va mysig tyvärr har jag aldrig upplevt de. Ska försöka gömma mig tills den är över.

God Jul