tisdag 31 januari 2012

fynd

Lite kär i min nya jeans väst. Fyndade den med louise innan idag, hon köpte ett par super duper snygga byxor, som tyvärr inte passade mig för jag har ju lite mer fet på kroppen om man säger så. 
Nu ska jag ner i tvättstugan snabbt och sen mot jobbet 
// Sofie

God morgon

Vaknade upp med frost skador på näsan, fy så kallt det är här hemma hos mig. Så nu sitter jag i köket tät in till elementet och äter gröt. Tänkte kanske bli lite nyttig igen har varit rätt mycket bullar och annat godis den sista tiden, med bullar och godis kommer halsbränna. Nu ska jag hoppa runt lite här hemma och sen ska jag nog gå ner till mormor och morfar och dricka en kopp kaffe. // Sofie  

måndag 30 januari 2012

Måndags MYS

Har haft måndags mys med Louise. Vi va på Gekås och gick runt och hade det allmänt rätt soft. Drack kaffe och shoppade små saker. Köpte för nästan sju hundra och allt bara försvan när jag kom hem. Mycket bra och ha saker blev det alltså. Men fick med mig hårfärg hem igen haha, pratade med en vän här om dagen som hade blekt sönder sitt hår och då kom ju tanken på undra hur många liter hårfärg vi har haft på huvudet.

 Bild på hur håret blev kommer nog imorgon.

  Den luktade så fantastiskt gott så jag kunde bara inte låta bli att köpa den.

Har varit i halmstad ett par dagar och hälsat på lite saknar många goa människor där nere. Kanske hamnar man där igen, vem vet vart de knepiga livet tar än. Imorgon ska jag nog försöka komma upp i tid iallafall innan 11. Har varit lite eller jävligt mycket lat på att söka jobb den här månaden.  // Sofie

onsdag 18 januari 2012

längesen

Nu var det längesedan jag skrev här. Livet har gått upp och ner sen sist jag skrev. Har lärt känna lite nya människor var av en av dom som jag verkligen fastnat i. Ibland träffar man människor som de känns som att man känt för. Dom kan påminna en om att man ska gå vidare och blicka framåt och inte se allt mörkt bakom sig.
En vän till mig säger alltid, att du skall hitta en som du inte kan leva utan, ingen som du kan leva med.
Men det kan vara svårt att släppa taget om det säkra.
Men för att vina måste du satsa! Har många djupa sår i hjärtat som inte har läkt ihop än. Då kan det vara svårt att satsa.

idag när jag kom hem så hörde jag mig själv säga "hallå jag är hemma nu". Inget svar. Längtar efter min familj som kan tycka om mig som jag är, som ropar "HALLÅ" tillbaka.

toppen pussar och lite kokt sprit med kakao så tar vi rast en timme. // sofie